Toderascu ”CRIMA” Dorian-Mihail – # 31 RB

Anul 2020 a fost  destul de dificil pentru practicarea sportului in Romania, dar dupa o campanie de recrutare reusita, echipa de Fotbal American BUCHAREST TITANS se mandreste cu un numar important de rookies printre care si vicecampionul national la culturism și fitness 2020 Dorian Toderascu.

curut 1

Tanarul sportiv a fost selectionat in lotul national al Romaniei dupa ce a reusit performanta de Vicecampion National la Campionatele Nationale de Culturism și Fitness 2020.

”Nu m-as fi asteptat sa ajung pana aici. Ma simt binecuvantat si voi continua sa-mi urmez pasiunea cu rabdare si perseverenta.” a declarat Dorian Toderascu

Dorian face parte din roster-ul principal BUCHAREST TITANS, acesta demonstrand ca este un sportiv exemplar in primul lui meci de contact disputat in capitala Bulgariei impotriva echipei: “Sofia Knights”.

”Am auzit prima oara de fotbal american chiar inainte de primul meu antrenament, de la un prieten care practica si el, la randul sau, acest sport. Nu eram sigur daca o sa-mi placa, dar dupa cateva antrenamente, am fost captivat. Spiritul de echipa este unic, iar dupa ce am descoperit modalitatile aproape infinite de a juca acest joc, am devenit un ”student” inrait al fotbalului american. Mereu invatand ceva nou, progresand, studiind jucatori mai experimentati, deoarece eu cred ca aceasta este esenta intr-un sport, de a deveni mai bun decat cum erai antrenamentul trecut. Eu cred ca am multe de invatat de la acest sport in viitor si recomand oricarui iubitor de sport sa ii dea o sansa fotbalului american.”

curut 2

In noul sezon de Fotbal American 2020, ce va incepe pe 27 septembrie, Toderascu Dorian in varsta de numai 17 ani va juca pe postul de running back.

Ii multumim pentru toata munca si efortul depus alaturi de echipa BUCHAREST TITANS si asteptam rezultate cat mai bune din partea noului nostru coleg.

 

No Replies to "Toderascu ''CRIMA'' Dorian-Mihail - # 31 RB"


    Got something to say?

    Some html is OK