Bucharest Titans 30 -02 Shumen Brewers

In prima etapa a campionatului Bulgariei, echipa noastra preferata de Fotbal American Bucharest Titans, a intalnit Shumen Brewers, o echipa ce a avut in componenta sportivi si de la Zagora Titans. Meciul s-a jucat sambata 25 martie, pe o vreme perfecta pentru fotbal american.

Jocul incepe cu doua iesiri rapide ale ofensivelor de pe teren. Multi dintre jucatorii adaptandu-se atat terenului, cat si experientei primului meci de fotbal american. Trebuie mentionata o regula a campionatului si anume, in primul si al treilea sfert timpul nu este oprit, indiferent de situatia de joc.

In al doilea drive avem parte de un rushing TD de 80 de yards din partea Bucharest Titans, ce este intors pentru un block in the back, la replayul fazei cei de la Titans reusesc sa obtina first downul, pentru ca la primul play pe noul set de downs, QB Alexandru Lapadatu sa arunce o bomba de 60 de yards, lasand liber receiverul targetat la cativa yards de end zone. 6-0 Titans. Din pacate conversia este ratata si scorul ramane 6-0 si primul sfert se incheie.

Defensiva celor de la Titans forteaza un nou punt, iar ofensiva intra pe teren plina de incredere dupa driveul anterior. Dupa o serie de pase si rushing attacks, reusesc sa se apropie de end-zoneul advers, fix la intrarea in ultimele doua minute ale primei reprize. Dupa o noua pasa ce aduce un set nou de downs, in ultimii 5 yards ai celor de la Shumen, stafful echipei Titans au intuitia de a cere un Timeout foarte valoros, in care se cere un anumit play. Desi in prima faza, acesta nu iese cum a fost desenat, cu o schimbare de asezare si introducerea unui nou TE in play, echipa resuseste sa marcheze al doilea TD, fix prin TE introdus inaintea playului. Conversia este reusita printr-o noua pasa foarte buna a QBului celor de la Titans. 14-0. Mai erau inca cateva secunde de joc din sfertul doi, cand ofensiva celor de la Shumen intra pe teren si incearca o pasa lunga, ce este interceptata si pune capat prime reprize.

Repriza a doua incepe cu Shumen in ofensiva, insa cei de la Titans forteaza un 3rd and out. Ofensiva Titans intra pe teren si reuseste la primul play sa castige un first down, ce este intors din nou. Urmatoarele playuri nu ies cum si-ar fi dorit ofensiva si se ajunge intr-o situatie de 4th down pe care cei de la Titans decid sa il joace, avand de recuperat 6 yards pentru un nou first down. Din pacate mingea nu reuseste sa treaca de marker si cei de la Shumen sunt pusi in ofensiva la 20 de yards de endzonul celor de la Titans. Cei de la Shumen incearca cu primele doua playuri secondary-ul celor de la Titans, dar ambele mingi sunt date jos de cei din secondary. La al treilea down incearca un run ce reuseste sa aduca doar 1 yard. Fiind in rez-zone, cei de la Shumen decid sa mearga cu cel de al 4lea down si din nou secondary-ul reuseste sa blocheze pasa si sa aduca ofensiva din nou pe teren.

Dupa ce anterior ofensiva Titans pierd la acel 4th down posesia, de data aceasta la primul play se reuseste o pasa de 20 de yards, ca apoi TE echipei sa plece intr-o cursa pentru 60 de yards pana in end-zone, scapand de cei ce incercasera initial sa il blocheze. 20-0 Bucharest Titans. Conversia este reusita prin QB echipei, ce scapa din pocket si reuseste sa intre in endzone neatins, 22-0.

Defensiva Titans din nou reuseste sa scoata ofensiva celor de la Shumen de pe teren fara prea mari probleme si urmeaza un nou drive ofensiv al celor de la Titans. Desi driveul incepe cu o penalizare pentru Titans, RB echipei reuseste sa iasa in exterior si sa ia first downul, iar cu acest play se termina si sfertul al treilea.

Un nou drive ofensiv de succes are loc cand RB echipei scapa si alearga peste 50 de yards pentru un nou TD. Conversia este reusita dupa ce un WR screen, plin de spin moves si evitari ale adversarilor ajunge direct in end zone. 30-0.

Defensiva Titans, dupa ce a rezistat absolut impecabil, permite o pasa destul de lunga, iar cei de la Shumen prind curaj. Mai obtin o serie de downs pe care incearca sa o fructifice, aflandu-se destul de aproape de end-zone. O pasa destul de simpla ajunge pe linia de 1 yard si ii pune pe cei de la Titans in goalline defense. Desi cei de la Shumen au parte de patru downuri de pe linia de 1 yard, apararea celor de la Titans isi arata clasa si opresc valul ofensiv al celor de la Shumen.

Din moment ce s-a jucat si cel de-al patrulea down si posesia se schimba, ofensiva Titans incepe driveul de pe linia de 1 yard. Acest lucru si rushul celor de la Shumen il obliga pe QBul celor de la Titans sa iasa din end-zone, aducand 2 puncte pe tabela pentru Shumen. 30-2 in urma acestui safety. Dupa acest safety, ofensiva primeste un nou drive, insa nu reuseste sa fructifice posesia si cei de la Titans aleg sa punteze mingea.

Shumen intra cu posesia in ultimele 2 minute de joc din meci. Shumen incearca sa paseze lung pentru a impinge mingea cat mai departe pe teren, insa secondaryul celor de la Titans isi face treaba cum trebuie si sunt pase blocate in mod repetat. Meciul se incheie cu o noua pasa blocata de secondary, in incercarea celor de la Shumen de a avea un Hail Mary.

Meciul a fost un meci frumos, desi se poate observa in cadrul ambelor echipe ca este primul meci dupa pauza de iarna si sunt lucruri de lucrat pentru ambele in incercarea de a intra in playofful campionatului. Pentru fanii din tribune si cei de acasa a fost insa un spectacol frumos, pe care il puteti urmari pe canalul nostru de youtube. Pana data viitoare: GO TITANS!!! Luptam pana la aur!

No Replies to "Bucharest Titans 30 -02 Shumen Brewers"


    Got something to say?

    Some html is OK