Super Bowl 2018 Party la Champions Sport Bar, Hotel Marriott

Super Bowl-ul din acest an nu se joaca doar pe US Bank Stadium din Minneapolis, ci si in Champions Sports Bar, de langa Hotel Marriott.

Asa ca, fie ca esti fan Eagles, fie ca esti fan Patriots … fie ca pur si simplu iubesti la nebunie fotbalul american, pe 4 februarie, locul tau e alaturi de noi: te asteptam in Champions, sa urmarim impreuna meciul care decide campioana sezonului 2018 al National Football League (NFL).

Aici vei gasi fanii NFL din Romania, jucatorii echipelor Bucharest Titans si Bucharest Rebels, mancare pe saturate si alte surprize extrem de placute.

Impreuna, ne vom incalzi cu rezumatele celor doua finale de conferinte, dar si ulterior cu rezumatul impresionantului Super Bowl de anul trecut.

Iti punem la dispozitie peste 20 de monitoare si doua proiectoare spectaculoase, pe care sa poti urmari finala cu maxima atentie.

Si pentru ca iubim cu adevarat acest sport, stim ce inseamna spiritul de grup si avem intotdeauna un timing excelent: vom apasa in repetate randuri pedala recunostintei si fiecare bere pe care o vei comanda, va fi insotita de una din partea casei.
Pentru orice fel de detalii legate de eveniment, iti stam la dispozitie.

No Replies to "Super Bowl 2018 Party la Champions Sport Bar, Hotel Marriott"


    Got something to say?

    Some html is OK