Sezonul 2017-2018: Bucharest Titans vor juca pentru Bucharest Rebels

Sezonul 2017-2018 incepe cu o noua colaborare oficiala pentru echipa Bucharest Titans.

Pentru campionatul de football american 2017-2018, jucatorii echipei Bucharest Titans vor juca pentru echipa Bucharest Rebels, de curand, jucatorii selectati de la Bucharest Titans incepand antrenamentele cu cei de la Bucharest Rebels.
Echipa Bucharest Rebels, campioana nationala la football american pentru trei dintre ultimele patru sezoane, spera sa aduca titlul din nou la Bucuresti.

Trecand printr-o etapa de reorganizare, conducerea echipei Bucharest Rebels a propus aceasta colaborare pentru a putea dinamiza relatia dintre cele doua echipe.

Un alt factor determinant, antrenorul principal de la Bucharest Rebels, Florin Cojanu, care i-a antrenat pe cei de la Bucharest Titans in trecut, a facilitat acceptarea acestei colaborari.
Bucharest Titans, echipa ce a luat nastere acum mai bine de trei ani de zile, si-a continuat ascensiunea incet, dar sigur spre participarea la campionatul de tackle.

Participand la diverse competitii de flag si trecand, de asemenea, printr-o etapa de reorganizare, Bucharest Titans a acceptat colaborarea pentru a marca inceputul participarii in competitii de tackle.
Cu aceasta ocazie, 15 jucatori ai echipei Bucharest Titans vor purta in campionat uniforma Bucharest Rebels.

Noi le uram succes si asteptam intoarcerea trofeului la Bucuresti!

No Replies to "Sezonul 2017-2018: Bucharest Titans vor juca pentru Bucharest Rebels"


    Got something to say?

    Some html is OK