Rebels Winter Cup la a VII-a editie

In meciurile din grupele Rebels Winter Cup am intalnit pe rand Giurgiu Gladiators intr-un meci spectaculos cu multe TD-uri si de o parte si de alta, dar am reusit sa ne impunem cu scorul de 49-31.
In al doilea meci din grupa i-am intalnit pe colegii de la Timisoara 89’ers, meciul se anunta unul foarte greu ei reusind sa ne invinga in cadrul etapei de la Giurgiu, dar cu o defensiva total schimbata fata de primul meci ne-am impus la finalul partidei cu scorul de 29-0.
Ultimul meci din grupa a fost impotriva actualei campioane a LNFF (Liga Nationala de Flag Football ), sortii nu au fost de partea noastra si am pierdut cu scorul de 47-32.
Cu toate astea ne-am calificat in sferturile de finala de pe locul 2 in grupe

 

1

 

 

In a doua zi a Rebels Winter Cup ne-am intalnit din nou in sferturi cu Timisoara 89’ers, meciul de data asta nu a fost la fel de usor ca cel din grupe, dar cu putina sansa si cu ajutorul experimentatului Florin Cojanu, am reusit dupa un meci foarte greu sa ne impunem chiar in ultimele secunde de joc cu scorul de 29-28 .
Odata calificati in semifinale intalnim Santa’s Rebels, echipa campioana a turneului , de data asta sansa nu a mai fost de partea noastra si pierdem cu scorul de 27-14 pentru Rebeli.
Chiar daca am pierdut meciul din semifinale, intalnim in meci direct echipa campioana a LNFF Cluj Crusaders pentru ultimul loc cu miza din turneu, locul 3.
Sortii s-au intors de partea noastra si cu multa daruire si perseverenta castigam meciul cu scorul de 35-33.
Felicitari inca odata adevrsarilor nostrii, organizatorilor si brigazii de arbitrii pentru un weekend perfect de fotbal american.

 

2

Locul 3 la finalul Rebels Winter Cup!

 

3

 

#buildingtheTitans
#damnitfeelsgoodtobeaTitan

No Replies to "Rebels Winter Cup la a VII-a editie"


    Got something to say?

    Some html is OK