Paul Bistri #29 Db

12_shutterstock_467903732La doar 15 ani Paul are impresionanta inaltime de 193 cm si cantareste 85 kg, fostul jucator de water-polo s-a alaturtat echipei de Fotbal American Bucharest TITANS acum doua luni si de atunci acesta demonstreaza ca este un sportiv muncitor si dedicat in tot ceea ce face, cu o prezenta de 100% la toate antrenamentele.

Pe langa fotbal anerican acesta se pregateste si pentru Kaiac-polo inregistrand rezultate exceptionale.

Paul reprezinta un plus extraordinar in echipa de juniori Bucharest TITANS, unde se antreneaza din greu pentru pozitia de cornerback. Noi ii multumim pentru toata munca si efortul depus alaturi de familia Titans si avem mari sperante de la “micul” Titan.

-Ce simte un rookie care are parte de un joc atat de bun la nivel inalt?

Ca rookie ma simt puternic, entuziasmat cu dorință de a învăța si a mă perfecționa la maxim.

-Care crezi ca este principala ta calitate care te recomanda pentru acest sport?

Principala mea calitate este voința, dar vârsta, ambiția si munca alaturi de echipă mă vor define.

-Povesteste-ne putin despre tine si despre pasiunea ta pentru acest sport: cum ai acceptat in viata ta provocarea numita fotbal american si, mai ales, de ce?

Pasiunea pentu acest sport a început ca un vis. Momentul in care mi s-a oferit această posibilitate a coincis cu renunțarea la Clubul CSA STEAUA polo-pe-apa, sport pe care il practicam de la 9 ani.

-Ce inseamna Bucharest Titans pentru tine?

Bucharest Titans –  este un club primitor, cu antrenori tineri, deschiși și interesați in a promova fotbalul american in tara noastra. Este un loc in care timpul liber, sportul si multiculturalitatea (având jucatori străini) se îmbină perfect sub indicațiile importante ale antrenorilor.

 

-Cum ti se pare fotbalul american din Romania si ce crezi ca ar trebui schimbat pentru ca fenomenul sa devina si mai popular in tara noastra?

Nu pot spune  exact cum acest sport ar putea să devină popular in Romania, dar cred că e nevoie de sponsori, promovare media si meciuri cat mai multe ce ar oferi posibilitatea tinerilor jucatori o bursa de studiu in strainatate.

-Ai un idol in NFL? Un role-model?

Idolul meu cu siguranță, the Deion Sanders fost jucator in NFL.

– Care este echipa ta preferata din NFL?

Echipa NEW YORK GIANTS

No Replies to "Paul Bistri #29 Db"


    Got something to say?

    Some html is OK