Liga de Flag Football – Sud, LFF-S, incepe pe 23 martie, de la ora 11:00. Primul turneu se joaca la Fratesti, Giurgiu

In aceasta primavara va debuta o noua competitie de Fotbal American (versiunea flag) in Romania. Primul turneu este programata pe 23 martie.Calendar

 

Avand in vedere ca echipele participante provin din zonele Bucuresti, Brasov si Giurgiu, a fost stabilit un grup de lucru pentru organizarea Ligii de Flag Football – Sud, LFF-S, la care sa participe echipele din regiune, turneele fiind organizate de acestea. Astfel, pe 23 martie are loc prima etapa care se va desfasura pe terenul din Fratesti, Giurgiu. Pentru acest prim turneu, echipa organizatoare este Bucharest Titans, iar pe langa „Titani”, la turneu vor participa alte 5 echipe.

 

Bucharest Others  pare sa fie cea mai tanara echipa din București si a participat in iarna anului trecut la Rebels Winter Cup. Tot din Bucuresti vin si „rebelii” de la Bucharest Rebels, una dintre echipele favorite la castigarea competitiei. Organizatorii de la Bucharest Titans promit de asemenea spectacol si foarte multa determinare, asa cum au aratat si pana acum in partidele disputate in ultimele luni. La turneu mai participa Giurgiu Gladiators, Santa’s Rebels si Brasov Bears.

Etapa a doua a Ligii de Flag Football – Sud se va desfasura la Bucuresti pe stadionul Metrorex pe 6 aprilie 2019, iar etapa a treia va ramane in Bucuresti si se va disputa in Complexul Sportiv Tei din Bucuresti, pe 2 iunie 2019. Ultima etapa are loc la Giurgiu, pe Stadionul Dunarea, in organizarea celor de la Giurgiu Gladiators. Al patrulea si ultimul turneu al ligii va avea loc pe 22 iunie.

Toti cei care doresc sa descopere, sa priveasca sau sa se bucure efectiv de fenomenul fotbalului american in Romania, sunt asteptati la prima etapa a Ligii Flag Football – Sud, LFF-S, care va fi organizata de Bucharest Titans.

#flagfootballsud

 

No Replies to "Liga de Flag Football - Sud, LFF-S, incepe pe 23 martie, de la ora 11:00. Primul turneu se joaca la Fratesti, Giurgiu"


    Got something to say?

    Some html is OK