Doru si primii pasi în fotbalul american

Dorin Nită. pe care îl strigăm Doru la antrenamente, este unul dintre cei care a descoperit fotbalul american de la prieteni. Mai exact, ne-a povestit că: “am auzit de fotbalul american prin intermediul lui Alex (n.a. Alexandru Lăpădatu) care m-a şi convins să mă alătur Titanilor.

Doru are 25 de ani şi este expert în achiziţii publice, dar îşi găseşte timp pentru fotbal american pentru că “fotbalul american este un sport unde fiecare jucător depinde de celălalt, ei bazându-se pe o tactică bine pusă la punct. Consider că acest sport te dezvoltă atât fizic cât şi psihic şi de aceea avem numai de câştigat prin practicarea lui.

Legat de primul antrenament, poate spune că s-a integrat în echipă după prima tură de teren. A ţinut însă să completeze că: “la primul antrenament m-am simţit foarte bine, dar a doua zi am avut febră musculară şi nu am putut să mă mişc.

A ţinut să ne spună că: “mă înţeleg foarte bine cu colegii de echipă, atât cu cei noi cât şi cu cei care au fost acolo de la început. Consider că suntem pe drumul cel bun şi ca împreună putem forma o echipă învingătoare.

No Replies to "Doru si primii pasi în fotbalul american"


    Got something to say?

    Some html is OK