De ziua nationala a Romaniei, Bucharest Titans joaca primul sau meci de contact

gibis
Pe 1 decembrie, de la ora 14:00, la Baia Mare, formatia Bucharest Titans evolueaza in primul sau meci de contact contra formatiei Miners din localitate. Este vorba despre un meci de arena football care se va desfasura intre doua echipe formate din cate 8 jucatori pe Stadionul de Atletism din Baia Mare.
Oarecum ciudat, americanii i-au spus football, cu toate ca lovirea mingii cu piciorul este, cu mici exceptii, interzisa si sanctionata. Noi ii spunem fotbal american, imprumutand cate putin din originea acestui sport, dar „romanizandu-l” ca atare.

In zi de centenar, fotbalul american capata o dimensiune cu totul si cu totul speciala pentru echipa Bucharest Titans, care joaca pe 1 decembrie primul sau meci de contact din istorie. Partida care are loc la Baia Mare, in inima Ardealului si a traditiilor pur romanesti, va opune doua formatii de cate 8 jucatori intr-o confruntare de tip arena football care se anunta extrem de spectaculoasa.

„Ne incearca un mix de emotii si entuziasm inaintea acestui duel. Este un meci important pentru noi si, totodata, o dubla sarbatoare. La Baia Mare, sarbatorim impreuna ziua nationala a Romaniei, precum si prima noastra aparitie intr-un meci de contact. Suntem pregatiti sa aratam ce putem si intr-un astfel de meci. Ne bucura faptul ca acest sport a progresat de la an la an in tara noastra, iar acest progres obliga tot mai mult, majoritatea echipelor implicate sa se dezvolte in toate ariile de activitate, de la administrativ la sportiv. Cred ca semnele progresului sunt foarte clare si in ceea ce ne priveste, dar suntem constienti ca mai avem mult de munca. Va marturisesc ca am muncit enorm pentru a obtine recunoasterea pe plan local si national si iata ca, incetul cu incetul, toate aceste eforturi sustinute, incep sa fie recunoscute” a explicat pentru site-ul nostru liderul Bucharest Titans, Alexandru Lapadatu.

No Replies to "De ziua nationala a Romaniei, Bucharest Titans joaca primul sau meci de contact"


    Got something to say?

    Some html is OK