Cotele NFL la pariuri, pentru noul sezon competitional.

 

 

Casele de pariuri se intrec in aceasta perioada in oferte, care de care mai atractive, pentru viitorul sezon al NFL.

Conform bookmakerilor, marea favorita la titlu in acest sezon este New England Patriots, formatia la care evolueaza legendarul Tom Brady. Pentru 10 euro investiti in succesul „patriotilor” la finalul sezonului, puteti castiga 65 de euro.

Conform caselor de pariuri, a doua favorita pentru Super Bowl ar fi Philadelphia Eagles, care are o cota de 10 la victorie. Daca este sa dam crezare cotelor oferite de bookmakeri inainte de starul sezonului, Super Bowl-ul din acest an s-ar juca intre Patriots si Eagles.

Urmatoarele favorite in opinia specialistilor sunt Pittsburgh Steelers cu o cota de 11.00 la castigarea competitiei si Minnesota Vikings cu o cota de 12.00. Le urmeaza in ordine Green Bay Packers, Los Angeles Rams si New Orleans Saints.

Cele mai mici sanse la adjudecarea trofeului in acest sezon le are New York Jets. Daca investesti 10 euro in potentiala mare surpriza a sezonului, poti castiga nu mai putin de 126 de euro, ce e drept, in cazul in care Jets produc un adevarat miracol.

Cu sanse foarte mici sunt cotate si Arizona Cardinals, Tampa Bay Buccaneers, Buffalo Bills, Miami Dolphins si Chicago Bears.

Patriots si Eagles sunt favoritele la Super Bowl si poti paria pe ambele la o cota de 19.00. O a doua finala posibila in opinia specialistilor este Patrios vs Rams cu o cota de 21.00, in timp ce o finala New England Patrios vs Green Bay Packers este cotata la borna 26.00.

 

Cote individuale

Cele mai mare sanse sa devina rookie-ul ofensiv al anului le are Saquon Barkley, urmat de Baker Mayfield si Josh Rosen.

Favorit la titlul de MVP al sezonului este veteranul si legendarul Tom Brady, cu o cota de 4.75. El este urma cu sanse reale de Aaron Rodgers, cu o cota de 6.00 si de Carson Wentz cu o cota de 10.00. Drew Brees are o cota de 15.00, Russell Wilson are cota de 17.00, iar fantasticul Jimmy Garappolo poate reprezenta o sansa uriasa pentru un parior la cota 19.00 pe care i-o ofera bookmakerii.

Dirk Koetter este antrenorul cu cele mai mari sanse sa fie demis primul in acest sezon. El este urmat de Hue Jackson si Adam Gase, in timp ce cote „bune” primesc si Vance Joseph sau Jay Gruden.

Tom Brady este marele favorit si la titlul de quarteback-ul anului, dar cote excelente primesc si Aaron Rodgers, Ben Roethlisberger sau Carson Wentz.

In acelasi timp, Tremaine Edmunds este marele favorit sa castige cursa pentru Season Tackle and Assists Leader. El este urmat cu sanse bune de Blake Martinez, Zach Brown si Bobby Wagner.

No Replies to "Cotele NFL la pariuri, pentru noul sezon competitional."


    Got something to say?

    Some html is OK