Chiefs primesc inelele Super Bowl editia: LIV

articol 1

 

La mai puțin de două săptămâni de la începerea noului sezon, jucatorilor de la Kansas City Chiefs li s-au acordat inelele de campioni. Cu multă emoție, cea mai valoroasă echipa a Super Bowlului a primit inelele de campioni marți seara, la  ceremonia de pe Stadionul Arrowhead.

‘’Sezonul trecut a fost o călătorie de neuitat si sunt onorat să fac parte dintr-o astfel de organizație ‘’. A declarant Harrison Butker kicker-ul celor de la Kansas.

 

articol 2

Chiefs își vor reincepe activitatea pe 10 septembrie împotriva texanilor pentru a deschide noul sezonul NFL 2020.

 

                                                                           Câte ceva despre antrenorul ehipei Kansas City Chiefs:  Andy Reid

articol 3

 

         Antrenorul Andy Reid a câștigat primul său Super Bowl după ce Kansas i-a invins pe Texas si Tennessee în campionatul AFC, ulterior învingandu-i  pe San Francisco 49ers ,cu scorul de  31 la 20, în Super Bowl LIV. Reid are 222 de victorii în cariera sa, aici fiind incluse și succesele din post-sezon, doar cinci antrenori în istoria NFL reușind această performanță

Patrick Mohames eroul unei reveniri senzationale

        Quarterback-ul Patrick Mahmoes este al doilea cel mai tânăr quarterback care a câștigat Super Bowl-ul, după Ben Roethlisberger la Super Bowl 40. Au trecut aproape 50 de ani de la ultima victorie a celor de la Kansas City Chiefs în Super Bowl (11 ianuarie 1970, Super Bowl 4).

download

No Replies to "Chiefs primesc inelele Super Bowl editia: LIV"


    Got something to say?

    Some html is OK