Bucharest Gorillas – Juniori

Titanii din Bucuresti te invita sa descoperi fotbalul american si toate formele sale de seductie

Indiferent de inaltimea pe care o ai, indiferent de greutatea ta, de viteza sau caracteristicile tale fizice, fie ca stii sau nu, ce inseamna „touchdown”  ori „conversion”, in fotbalul american exista loc si pentru tine! Ai nevoie doar de curajul de a imbratisa un sport spectaculos si de entuziasmul necesar pentru a patrunde intr-o lume in care ambitia, pasiunea, motivatia, spiritul de grup si echilibrul general, conduc spre performanta absoluta.  

Alaturi de noi vei invata sa depasesti adversitatea de la o varsta inca frageda, dar in acelasi timp vei afla cum sa-ti pastrezi concentrarea pentru a indeplini un obiectiv, pentru care lupti alaturi de colegii tai de echipa!

Aici vei descoperi tainele celui mai atractiv si popular sport din Statele Unite – fotbalul american – probabil ultima reduta a sporturilor inca nealiniate la democratia dezordonata, sportul pe care americanii il urmaresc la fiecare pas, admirandu-i combinatia spectaculoasa ce presupune o tactica complexa, pasiune necontrolata si calitatile fizice deosebite ale jucatorilor.

Alaturi de noi vei avea ocazia sa imbraci pentru prima data echipamentul de protectie asemanator cu cel din NFL

Aici vei descoperi ce inseamna rezistenta, munca in echipa, angajamentul, strategia, unitatea si, nu in ultimul rand – forta – a ta si a grupului.

Nu rata sansa de a lucra alaturi de un staff tehnic al carui nivel de expertiza este certificat de rezultatele obtinute, dar si oportunitatea de a te dezvolta intr-un mediu sportiv, organizat si extrem de disciplinat.

Fa parte din proiectul Bucharest Gorrillas!

Noul proiect Bucharest Gorrillaz se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, indiferent de calitatile pe care le au. Nici macar nu e nevoie sa iubesti acest sport, te vom invata noi CUM sa o faci!  

Dupa cateva antrenamente alaturi de noi vei intelege exact de ce fotbalul american a devenit pentru noi, predica, drapel si imn si vei experimenta, la fel cum o facem si noi, acel sentiment TITANIC, de apartenta si mandrie, fata de un sport de echipa, cu adevarat unic.  

Daca iti suna interesant … si vrei sa te alaturi noului nostru proiect pentru a descoperi impreuna tainele fotbalului american …

… da-i un telefon Titanului Sef, Alex la 0762.333.842, sau lasa-ne un mesaj si te contactăm noi. Daca-ti este mai usor, acceseaza pagina noastra de facebook si lasa-ne acolo un mesaj. Iti vom raspunde prompt, in cel mai scurt timp.