✍️Bine ai venit, Florin Cojanu ✍️

Avem onoarea sa va anuntam ca Florin Cojanu va ocupa in cadrul clubului nostru functia de HC pentru urmatorii 2 ani! Speram ca impreuna sa ne atingem obiectivele setate si sa avem parte de multe bucurii si motive de mandrie.
V-am pregatit un mini-interviu cu noul nostru antrenor principal pentru cei care inca nu au avut placerea sa il cunoasca:
1. Buna ziua Coach! Ne puteti spune 2 cuvinte despre dumneavoastra?
F.C. : Salut! Sunt pasionat de fotbalul american si un fan al echipei Dallas Cowboys.
2. Avand o experienta vasta in Campionatul National de Fotbal American cum ati caracteriza evolutia echipei noastre in cele doua editii la care am participat?
F.C. : Bazat pe sezonul 2022 as zice ca Titans a dispus de foarte mult talent, dar lipsa experientei in competitie i-a impiedicat sa aibe mai multe realizari. Sper ca experienta mea acumulata de-alungul timpului si cu talentele neslefuite ale Titanilor sa putem face un mix bun.
3. Cum vedeti echipa peste 2-3 ani?
F.C. : E greu de zis ce va fi peste 3 ani, dar scopul este sa devenim cea mai buna echipa
4. Cum este tranzitia de la jucator la antrenor?
F.C. : E o tranzitie de nevoie in primul rand. E foarte greu sa accepti ca nu mai poti sa joci din cauza limitarilor fizice dar pasiunea pentru sport te tine aproape de fenomen, drept urmare nu prea ai de ales :)
5. Care a fost cel mai frumos moment din cariera de jucator? Dar cel mai neplacut?
F.C. : Cel mai frumos moment e greu de spus. Avand in vedere nivelul fotbalului american din Romania, intotdeauna a fost ceva de imbunatatit asa ca momentele frumoase au fost rare si putine. As putea spune ca sunt mandru de un anumit meci disputat la Cluj unde desi am pierdut , eu personal am avut o zi buna. Probabil atunci a fost si cel mai nefericit moment pentru ca nu am reusit sa castigam.
6. Care este urmatorul pas de facut in viata echipei Bucharest Titans?
F.C. :Sa castigam cat mai multa experienta de meci.
7. Care este diferenta dintre un jucator american si unul roman?
F.C. : Experienta. Foarte multe meciuri inca de la o varsta frageda. Teren de antrenament si de joc specific. Indrumare din partea antrenorilor cu experienta
8. Cand discutam despre fotbalul american din Romania, care este cea mai mare provocare?
F.C. : Lipsa de experienta a jucatorilor. De obicei cei mai buni jucatori si cel mai usor de antrenat sunt cei pasionati de NFL.
9. Cine va prelua microfonul de comentator avand in vedere intoarcerea pe gazon care urmeaza?
F.C. : Sper ca timpul sa imi permita sa mai comentez meciuri. Din pacate nu o sa mai pot comenta meciurile Titanilor, dar pasiunea pentru fotbal si dorinta de a pune umarul la cresterea fotbalului american in Romania ma face sa continui si cu comentariul in masura timpului disponibil. Cred ca in locul meu pot continua cu succes fosti mei colegi Cornel Vamesu, Vladone si bineinteles, preferatul meu, Victor „Vlad” Vladareanu

No Replies to "✍️Bine ai venit, Florin Cojanu ✍️"


    Got something to say?

    Some html is OK